KØKKENER

Madkonceptet

Hos Madkonceptet lever vi efter 5 kerneværdier: kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet, og de vil også være sigende for vores levering af frokostordninger. Med os som leverandør er du garanteret en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer.

Shark House Kitchen

Vi vægter generelt at prioritere lette, velsmagende og energigivende retter, der kan sammensættes på mange forskellige måder med vores friske salater og hjemmebagte brød. Når alt kommer til alt, skal mad give os energi og glæde, og det sker udelukkende gennem sunde fødevarer af høj kvalitet og retter, der stimulerer vores smagssanser.

Catering KBH

Vores mad henter inspiration fra hele verden, men typisk er udgangspunktet danske råvarer tilsat en håndfuld krydderier, der giver et smagsnuanceret og spændende køkken. Vores tilgang til maden er ærlighed og et ønske om at få det bedste frem i de enkelte råvarer.

 

Food By Grau

Sebastian Grau har siden 2018 drevet Food by Grau. Med kunder i bagagen som Pandora, J.Lindeberg, Zalando og Tiffany & Co. Vi afvikler alt fra receptioner til modeshows, fine dining til bestyrelser, Private dinning til den almene dansker & større firma og private events .

Simply Cooking

Vores mad er tilberedt af de bedste, mest friske og gerne lokale råvarer inden for årstiden for at sikre en sund frokostordning til jeres medarbejdere. Vi har også et stort fokus på bæredygtighed i vores køkken. Vi har fokus på at bruge så meget, som vi kan fra råvaren og på denne måde mindsker vores overforbrug, samt madspild.

Københavner Køkkenet

Københavner Køkkenet leverer i gennemsnit to tusinde frokost kuverter dagligt til danske virksomheder. Med italienske rødder og 15 års erfaring, står køkkenchef Enrico i spidsen for vores kulinarisk kreative team. Teamet består af tyve dygtige kokke og eget bageri.