FROKOSTORDNING

Vores fornemste opgave hos dinfrokostpartner.dk er at formidle de allerbedste firmafrokostløsninger for firmaer der sætter pris på en god frokost til en rimelig pris, således at både firma og frokostleverandør er tilfredse med aftalen.

Dinfrokostpartner.dk har bestræbt sig på kun at finde køkkener der virkelig sætter pris på at levere en velsmagende, sund og varieret firmafrokost der tilfredsstiller smagsløgene hos medarbejderne.

Derfor samarbejder vi kun med cateringfirmaer/køkkener vi selv har foretaget en kvalitetsvurdering af og godkendt.

Det sikrer jer som firma en god oplevelse og en spændende frokost, uanset hvilket køkken i vælger.

Generelt består en firmafrokostordning af en varm ret med tilbehør, spændende salater (evt. salatbar), lyst og mørkt brød, pålæg og pålægssalater efter aftale, osteanretning, kagedag og dressinger. Skal en firmafrokost tilpasses yderligere er alle vores køkkener fleksible med mulighed for dette.

Ydermere kan der selvfølgelig også tilknyttes yderligere aftaler såsom mødeplatter, eventforplejning, morgenmad, brunch, frugtordning med mere efter nærmere aftale med køkkenet.

Prismæssigt ligger en firmafrokostordning igennem dinfrokostpartner.dk til en fornuftig pris, men en velsmagende, sund og varieret frokostordning af god kvalitet koster en smule mere end gennemsnittet på markedet.

Kontakt os for nærmere information, og vi/jeg kommer gerne forbi til et kort informationsmøde, og medbringer selvfølgelig lidt hjemmebagt kage til mødet.